Szerettél volna már saját kenyeret készíteni?
Semmi sem hasonlít a meleg, frissen sült cipó első falatjához, és még jobb, ha saját magad készítetted.
Csatlakozz hozzám egy szórakoztató és informatív félnapos, gyakorlati, kovászos kenyérkészítő tanfolyamra – workshopra!
A tanfolyam során megtanulhatod a kovász készítését, etetését, és az igazán finom kovászos kenyér elkészítését. Továbbá formázási technikákat és a sütés előtti metszéseket.
A foglalkozás végén a résztvevők hazavihetik az elkészített termékeket, a használt recepteket és ami a legfontosabb az “új családtagot” a saját kovászukat.
Csak LISZT + VÍZ + SÓ.
Várlak szeretettel!
Tanfolyam – workshop ára
38.000 Ft / fő
Tartalmazza
- a felhasznált alapanyagokat,
- otthoni kisütésre bedagasztott kenyértésztát,
- a helyszínen kisütött kenyereket,
- egy szakajtót,
- kávét, teát, uzsonnát.
A tanfolyam teljesen újoncoknak és nagyobb tapasztalattal rendelkezőknek egyaránt alkalmas.
Helyszín:
1118 Budapest, Villányi út 103.
Némi Kenyér pékműhely
Tanfolyam – workshop időtartama:
13:00-18:00
Max. létszám: 4 fő
Időpontok:
- Április 20. – Szombat – betelt
- Május 1. – Szerda – betelt
- Május 11. – Szombat – betelt
- Június 1. – Szombat – betelt
- Június 22. – Szombat – betelt
- Július 6. – Szombat
Ha telefonon szeretnél jelentkezni, vagy van bármilyen kérdésed, akkor hívd a 06 70 978 2500 számot!