Menü Bezárás

Rólunk

Az élethez kell … némi kenyér!

A kenyérhez pedig csak liszt, víz, kovász és só kell! Az igazán jó kenyérhez pedig csak egy csipet varázslat kell még, az pedig nem más mint a szeretet és a szenvedély.

Az én történetem a kissé viharos és rendhagyó 2020-ban kezdődött. Tulajdonképpen a vírusnak „köszönhetem” az új szenvedélyemet és szakmámat. Az biztos, hogy ha nincs a COVID én nem kezdek el kovászt nevelni. Az első pillanattól kezdve imádtam a tésztával való dolgozást és azt a csodát ahogy megszületett a kenyér. 

A visszaigazolása annak, hogy jó úton járok az a barátaim elégedettsége volt amikor visszajeleztek nekem, hogy milyen finom, és ők még ilyen jót soha, hogy lehet ez ennyire finom, neked pékséget kell nyitni és ehhez hasonlókat mondtak. A hab a tortán pedig a Kenyérlelke fesztiválon nyert díj volt. Ekkor megpecsételődött a sorsom, és úgy 7 hónappal később megnyitottam a kis műhelyemet. Bátor lépés volt, de akkor is bátor voltam mikor közgazdászból cukrász lettem.

A műhelyben csak kovásszal készített termékeket készítek, hosszú érleléssel. Egy termék általában 30-48 óra alatt készül el. Minden egyes kenyeret, kalácsot vagy péksüteményt kiválló alapanyagokból, a lehető legmagasabb minőségben és rengeteg szeretettel készítem.

A boldogsághoz kell … némi kenyér!